Waarom ik ook op GETTR te vinden ben

0 0
Read Time:1 Minute, 15 Second

GETTR is sinds kort live. Het moet de concurrent van Twitter worden, mogelijk binnenkort volledig ingelijfd door Elon Musk. GETTR wordt door velen als een controversioneel platform gezien, niettemin voor mij een reden om juist een accountje aan te maken.

We weten allemaal wie de eigenaar achter GETTR is: de Trump Organization.

Ja mensen, ik maakte een accountje aan op een platform in handen van een maniakale vent, die in 2021 een complete menigte aan maatschappelijk teleurgestelden (soort van) mobiliseerde, om zo de democratie aan een proeve van bekwaamheid te onderwerpen. De democratie won het, Donald ‘I don’t wanna go’ Trump moest het veld ruimen.

Maar diezelfde democratie maakt het mogelijk om op die platformen van Trump een tegengeluid te laten horen, want ben ik conservatief-rechts? Nee, ik ben van de constructieve kant. Eentje die liever een middagje gaat brainstormen dan direct te roepen of iets zo moet blijven of radicaal anders moet. Bezint eer ge begint, weet u wel?

En zo zal ik erin blijven staan. Nee, ik ga geen onvervalst Trumpiaans geluid laten horen. Als er iemand absoluut niet-Trump is, ben ik het wel. Maar wie zin heeft in iemand die genuanceerd en gebalanceerd op GETTR post, meng je in mijn koor!

Tot slot nog even een oproepje aan ‘links Nederland’: meld je ook aan om GETTR ‘de juiste kant op te krijgen’.

Oké nog een dingetje: voor iedereen die wil weten hoe ik over Trump denk………

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Berichten gemaakt 6

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een antwoord

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven